Over mij

Zorg met passie, passie in zorg

Jeanine Schoemaker

Mijn naam is Jeanine Schoemaker, woonachtig in Purmerend. Ik ben moeder van drie kinderen en heb vier kleinkinderen. Na mijn studie Verpleegkundige heb ik jarenlang in het ziekenhuis gewerkt op verschillende afdelingen, voornamelijk op de kinder- en kraamafdeling.

Sinds 2010 ben ik volledig werkzaam in de kraamzorg en ben begonnen bij meerdere verschillende kraamzorg organisaties. In 2013 ben ik als zelfstandig kraamverzorgende verder gegaan, om zo o.a. beter in de persoonlijke zorgvraag te kunnen voorzien.

Jeanine Schoemaker Kraamverzorgster

Door mijn passie, werken met kinderen, ben ik mij gaan specialiseren op gebied van kinderzorg en de uitdaging aangegaan om te werken als kraamverzorgende. Mijn werk doe ik met veel enthousiasme en in ieder gezin hoop ik mijn ervaring en kunde te kunnen delen. Daarnaast ben ik professioneel, behulpzaam, empathisch en houd van gezelligheid.

|Mijn motto is: in alle rust, rein- en veiligheid genieten van de kraamperiode

Werken met baby’s is mijn roeping en geen gezin of dag is hetzelfde. Mijn doel is dan ook “zorg op maat” te leveren en aan te sluiten bij de leefwijze van het gezin. Ondanks mijn vele ervaring, volg ik diverse trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en heb me gespecialiseerd op gebied van borstvoeding.

Tevens ben ik aandachtsfunctionaris rondom de meldcode “Huiselijk geweld en Kindermishandeling” en heb ik het Kiwa certificaat behaald. Dit betekent dat ik door alle verzekeraars erkend en goedgekeurd ben.

In mijn dagelijkse bezigheden heb ik regelmatig contact met, onder andere, de verloskundige. Indien nodig ook met het ziekenhuis of andere instanties. Mijn motto is dan ook om in alle rust, rein- en veiligheid te kunnen genieten van de kraamperiode. Dit met als doel om aan het einde van de week vol zelfvertrouwen de toekomst tegemoet te gaan.

Mocht je meer over mij of mijn werkwijze willen weten, neem dan gerust contact met mij op.

Kraamzorg Jeanine baby jongen

Ik sta 100% voor jullie klaar!